Hospitalstasken – til baby

04/02/2016

I forlængelse af mit indlæg hospitalstasken til mor ses her hvad jeg har pakket til lillesøster,

DSC_0079

Et sæt tøj, en ulddragt til turen hjem, hue, vanter og futter. Et svøb, et par stofbleer og en håndfuld miljøvenlige bleer. Måske pakker jeg et ekstra sæt tøj, men jeg håber meget på en ambulant fødsel, så det bliver forhåbentlig ikke nødvendigt.

Niclas har traditionen tro valgt hentedragten, her pimpet med den sødeste blødeste cardigan, som mormor har foræret os. Jeg har også pakket en tynd uldbody fra JOHA, en hue og et par varme futter. DSC_0077Vi er faktisk ret klar denne gang. Til mine forrige fødsler pakkede jeg først hospitalstasken færdig samme dag som jeg gik i fødsel. Vi manglede ikke noget af betydning, tværtimod blev tasken i panik fyldt med alle mulige overflødige ting. Denne gang har pakningen været mere rolig og velovervejet, og det er faktisk ganske rart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *