Jeg er fan af barselslivet

14/03/2016

Jeg nyder virkelig min tilværelse som hjemmegående hausfrau. Faktisk vil jeg gå så langt som til at sige. I LOVE IT. Var vores familie ikke afhængig af min indtægt, så ville jeg holde op med at arbejde lige på stedet. I hvert fald i nogle år. Og jeg ville elske at lave madplaner, agere lektiehjælper og folde mit vasketøj efter Marie Kondo’s foreskrifter.

DSC_0203

Nogle vil måske synes at det lyder kedeligt, men livet som fire-børns-mor er faktisk behæftet med ret meget drama. Så sent som i onsdags blev Wille ringet hjem fra SFO’en med løse tænder og en stor flænge i tandkødet. Andre dage byder på lange samtaler med Alba om hvordan man håndterer intriger og pigefnidder. Der er morgener hvor vi diskuterer med Wilfred om hvorvidt han må have rigtigt værktøj med i børnehave og morgener hvor bare det at komme ud af døren kan synes som en umulig opgave. Der er forældremøder, møder i kontaktudvalget, skole-hjem-samtaler, fritidsaktiviteter, legeaftaler, børnefødselsdage osv.

Jeg ville ikke kede mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *